Vrouwelijke kant
Vrouwelijke kant

press to zoom
Choose you
Choose you

press to zoom
Intuïtie en onafhankelijkheid
Intuïtie en onafhankelijkheid

press to zoom

Leer om voor jezelf te kiezen en zie de kracht van jouw persoonlijke ervaringen. 
Kom ook naar de 3-daagse online masterclass!

 

i am FEM - Owning my story

Jaaa! Mijn eerste online GRATIS masterclass is een feit

Sharing is caring: ik geef mijn kennis gratis weg. Op 5, 6 en 7 oktober lanceer ik mijn nieuwe gratis masterclass.
In de masterclass laat ik je zien hoe je:
… goedbedoelde, maar schadelijke adviezen herkent en vervangt door duurzame oplossingen
… uit elke struggle belangrijke lessen kan halen die jou helpen om beter voor jezelf te zorgen
… niet hoeft te kiezen tussen je werk, gezin, vriendschappen, je community en jezelf.

Meld je nu aan en zorg dat je er 5, 6 en 7 oktober LIVE bij bent!

Welke onderwerpen komen voorbij?

Leer over de 5 fouten die jij als vrouw nooit hoeft te maken

'Wat zijn de meest gemaakte fouten die vrouwen en moeders maken, wanneer ze onder druk komen te staan?' Deze waardevolle vraag kreeg ik van een vriendin, moeder van een baby en peuter. Ze voelde dat ze met goede hoop uit haar uitputtende situatie probeerde te komen. Ze wilde meer energie. Meer werkplezier. Zodat ze voldaan thuis kwam na een dag werken. Zodat ze nog voldoende energie en aandacht had voor die twee koters. Ik vertelde haar over de meest sneaky fouten die erin sluipen als je als vrouw de druk van alledag wil verlagen. De fouten die ik zelf stuk voor stuk heb gemaakt toen ik voor het eerst moeder werd en een baan had met veel verantwoordelijkheden. Ik vatte ze samen in de 5 fouten die jij als vrouw nooit hoeft te maken. En deze life hacks deel ik met jou in de masterclass!

IMG20210602110834_edited.jpg
 
Er zijn op dit moment geen geplande evenementen
 
IMG20210602103551_BURST000_COVER_edited_edited.jpg

Zorg dat je deze kans niet mist

If not now, when?

Wat er gebeurt als je jezelf serieuzer gaat nemen. Investeert in hulp en een stappenplan. En stopt met wachten totdat de onrust en leegte ‘vanzelf over gaan', voordat je je authentieke zelf durft te zijn.. Het is een keuze en dus een kans die helemaal bij jou ligt. Want wat zou er gebeuren als je die sprong waagt en dat masker af doet? Als mensen jouw echte zelf leren kennen en jou niet alleen waarderen om je zorgzaamheid, maar ook je menselijkheid? Welk gevoel zou het je geven? Welke vrijheden zou je hebben die je nu nog moet missen? Deze gratis masterclass is de perfecte gelegenheid om met dit soort vragen aan de slag te gaan.

Ook doe ik een speciaal aanbod

Ik zie wie jij bent

'Ik ben naar jou toegekomen vanwege jouw achtergrond.' Ik ben zelf een biculturele vrouw, meer dan 12 jaar psycholoog in de GGZ en ik heb ervaring met een multiculturele doelgroep met verschillende religieuze achtergronden. 'Jij weet wat het is om bicultureel te zijn. Wat daarbij komt kijken. Hoe je omgaat met verwachtingen vanuit je community. De normen en waarden die anders zijn dan in Nederland. Hoe je jezelf blijft. Het gaat veel verder dan je kunnen aanpassen. Je moet namelijk ook niet jezelf vergeten!' En dat klopt precies. Representatie, herkenning en erkenning zijn ontzettend belangrijk als jij aan persoonlijke ontwikkeling doet. Want als je geen klik hebt en niet echt gezien wordt, hoe kan jij dan goed begeleid worden? Leer me kennen tijdens de gratis masterclass.


Ook leuk om te weten: 7 oktober ben ik jarig en doe dan eenmalig een speciaal aanbod met hoge kortingen. Nog een reden om hier LIVE bij te zijn.

 

Geweldige sprekers

Ontmoet drie echte vrouwen met echte verhalen

image-12-09-21-10-30_edited.jpg

Rheyna Wijsman

5 oktober

Rheyna Wijsman is 7 jaar geleden gestart met From Fearful to Phenomenal. Zij doet verschillende dingen waaronder het geven van motiverende sessies in verschillende settingen voor young professionals, vrijwilligers en studenten. Het allerbelangrijkste voor haar is de mentale gezondheid van de mensen die zij helpt. Het platform staat er om vrouwelijke millennials te stimuleren om gedurfde stappen te maken en hun situatie te verbeteren. En dat doet ze ook door gepersonaliseerde ingesproken meditaties en affirmaties. In het speciale aanbod zit een onweerstaanbaar cadeautje van Rheyna. Kom horen wat dit is.

Ashaki Leito

6 oktober

Ashaki Leito richtte samen met haar partner Miss Black Hair NL op, een platform voor de empowerment van de zwarte vrouw met als hoofdevenement een missverkiezing. In 2015 wonnen zij met dit initiatief een Dutch Caribbean Pearl Award. Daarnaast geeft Ashaki via haar bedrijf Blackwise workshops en masterclasses en werkt ze als presentator en rondleider voor de Amsterdamse Black Heritage Tours, waarbij de sporen van ons slavernijverleden en zwarte aanwezigheid in de stad centraal staan.

763.jfif
IMG-20210913-WA0005.jpg

Karolina Drakovac

7 oktober

Karolina komt oorspronkelijk uit Bosnië, maar woont al het grootste deel van haar leven in Nederland. Ze tekent sinds de kleuterklas en maakt dagelijks gepersonaliseerde tekeningen en portretten. Haar favoriete onderwerpen om te tekenen zijn moeders, kinderen en powervrouwen. Powervrouw als ze zelf is; Karolina werkt daarnaast als psycholoog en heeft veel ervaring in de GGZ. Ook Karolina heeft een prachtig cadeau voor in het speciale aanbod, mis dit niet!

 
Odyl-Jennfer Tosch.png

i am
Jennifer Tosch

Exclusief interview

Er komen bijzondere onderwerpen voorbij, zoals identiteit, biculturaliteit, kwetsbaarheid & kracht. Luister naar deze 'time traveller' hoe zij...