Media

Stichting Out of the Box TV

Met Rheyna Wijsman

Mentale gezondheid bij gekleurde Nederlanders - 11/10/2021

"In deze aflevering zien jullie Rheyna Wijsman de presentatie doen. Zij is zelf nabestaande van #suïcide en vertelt dat zij hierdoor veel interesse heeft in hoe we met elkaar praten over de mentale gezondheid. In deze eerste aflevering doet zij dit dan ook, en niet met de minste! Maar liefst twee psychologen namen bij haar plaats op de wel bekende bank van Stichting Out of the Box TV; Odyl Rozendaal en Consuela Esseboom."

Daily Daisy Podcast

Met Daisy Da Veiga

Aflevering 66. Wees eerlijk en Claim wat je wilt met Odyl Rozendaal - 17/09/2021

"Odyl Rozendaal is moeder, GZ-Psycholoog en runt een coachpraktijk genaamd FEM journey. Ze biedt coaching aan vrouwen die zichzelf willen zijn, maar dat niet durven uit angst voor negatieve reacties uit hun omgeving. Met als gevolg frustratie en ontevredenheid. Wat is nou de #1 angst waardoor we soms niet durven te doen of zijn wat we willen? Als coach of colour heeft Odyl zelf ook een prachtige en inspirerende reis afgelegd om tot het punt te komen waar ze nu staat."

FEM journey

Met Odyl Rozendaal

i am FEM - interview met Jennifer Tosch - 14/09/2021

Als onderdeel van de campagne "i am FEM" een interessant interview met Jennifer Tosch. Er komen bijzondere onderwerpen voorbij, zoals identiteit, biculturaliteit, kwetsbaarheid & kracht. Luister naar deze ‘time traveller‘ hoe zij haar eigen story omarmt door dicht bij zichzelf te blijven. In 2013 richtte Jennifer Tosch Black Heritage Tours op. Ze is mede-oprichter van de Sites of Memory Foundation en lid van het Mapping Slavery Project.

De Telegraaf

Door Marouscha van de Groep

Zomer iets minder heet

Experts: wees creatief, vermaak jezelf en verwacht niet te veel - 29/07/2021

„Alles wijst erop dat we op weg zijn naar een mooie zomer.” Met die hoopvolle woorden werden we begin mei door demissionair premier Mark Rutte lekker gemaakt voor een zomer vol vertier. Inmiddels zijn we ongeveer halverwege en is van die ’slutty summer of love’ weinig meer over. Hoe maken we er toch een mooie tweede helft van de zomer van?

Podcast voor Psychologen

Met Karin van Maurik

Aflevering 4: Odyl Rozendaal - over diversiteit, nieuwsgierigheid en kwetsbaarheid - 27/05/2021

"In deze aflevering ga ik in gesprek met mijn eerste gast: Odyl Rozendaal. Odyl werkt enerzijds al GZ-psycholoog binnen de GGZ en anderzijds als Coach of Colour binnen haar onderneming FEM Journey. Binnen FEM Journey begeleidt ze vrouwen die worstelen met een 1/4 life crisis. Dit doet zij op een hele eigen manier waar ze je in de podcast meer over vertelt."

maddi-bazzocco-moLnOQ68bik-unsplash.jpg