Missie

The Future is Female

Mijn missie is dat bi-culturele vrouwen openlijk en in veiligheid zichzelf durven te zijn en weerbaar zijn tegen dagelijks seksisme en racisme. De realiteit is dat veel vrouwen zichzelf wegcijferen. Als je jezelf durft te zijn, dan wordt je arrogant genoemd. Ben je ambitieus op het werk, dan ben je agressief. En wil je naast het moederschap ook een leven voor jezelf? Egoïstisch. En heb je een bi-culturele achtergrond, dan moet je vaak kiezen tussen twee werelden.
Als we luisteren naar onze innerlijke stem, dan weten we dat we niet hoeven te kiezen. Volg jouw eigen pad en je bent de beste versie van jezelf die je de wereld kan geven.

 
Vrienden die koffie hebben

FEM unapologetic

Een zelfverzekerde, evenwichtige vrouw inspireert andere vrouwen om voor zichzelf te kiezen. Als we de beste versie van onszelf zijn, dan kunnen we alles bereiken wat we willen. In ons privé leven en career wise. Of zoals Michelle Obama zegt: “There is no limit to what we, as women, can accomplish."

FEM inclusive

We hebben meer bi-culturele vrouwelijke leiders nodig; in onze gemeenschappen, op het werk, in de politiek en in verschillende belangrijke bewegingen. We hebben allemaal een verhaal te vertellen. Bi-culturele vrouwen krijgen structureel minder kansen door discriminatie in de vorm van seksisme en/of racisme. En nog vaker cijferen vrouwen zichzelf helemaal weg. FEM journey begeleidt deze vrouwen ongeacht hun seksuele geaardheid, religie of beperking. Want we hebben allemaal iets geweldigs om bij te dragen in deze wereld.

Woman with Head Scarf