top of page

MISSIE

The Future is Female

Mijn missie is dat bi-culturele vrouwen openlijk en in veiligheid zichzelf durven te zijn, weerbaar tegen dagelijks seksisme en racisme. De realiteit is dat veel vrouwen zichzelf wegcijferen. Ben je ambitieus op het werk, dan ben je agressief. Wil je naast het moederschap ook een leven voor jezelf? Egoïstisch. En met een bi-culturele achtergrond hebben we het idee dat we moeten kiezen tussen twee werelden. Als we luisteren naar onze innerlijke stem, dan weten we dat we niet hoeven te kiezen. Volg jouw eigen pad en je bent de beste versie van jezelf die je de wereld kan geven. Durf jezelf op nummer 1 te zetten, op jouw authentieke manier.

Vrienden die koffie hebben

FEM UNAPOLOGETIC

Een zelfverzekerde, evenwichtige vrouw inspireert andere vrouwen om voor zichzelf te kiezen. Als we de beste versie van onszelf zijn, dan kunnen we alles bereiken wat we willen. In ons privé leven en career wise. Of zoals Michelle Obama zegt: “There is no limit to what we, as women, can accomplish."

FEM INCLUSIVE

We hebben meer bi-culturele vrouwelijke leiders nodig; in onze gemeenschappen, op het werk, in de politiek en in verschillende belangrijke bewegingen. We hebben allemaal een verhaal te vertellen. Bi-culturele vrouwen krijgen structureel minder kansen door discriminatie in de vorm van seksisme en/of racisme. En nog vaker cijferen vrouwen zichzelf helemaal weg. FEM journey begeleidt deze vrouwen ongeacht hun seksuele geaardheid, religie of beperking. Want we hebben allemaal iets geweldigs om bij te dragen in deze wereld.

Woman with Head Scarf
bottom of page