top of page

MASTERCLASS
VAN ZELFSABOTAGE
NAAR ZELFLIEFDE
in 5 stappen

Valentijnsdag Voor de Vergeten Vrouw

Dit evenement is helaas afgelopen.

Deze online masterclass is voor die perfectionistische dame, die zich dag in dag uit opoffert voor de ander maar zichzelf compleet vergeet. Wil jij ook weer verliefd worden op jezelf en lekker in je vel zitten? Tijd en aandacht aan jezelf besteden zonder schuldgevoel? Dan is deze masterclass perfect voor jou! In 1,5 uur zet jij belangrijke stappen naar meer eigenwaarde, meer eigenheid en meer zelfliefde.

Zet jezelf op nummer 1.

 

Vrijdag 10 februari 20:00 - 21:30 uur of

Zondag 12 februari 10:00 - 11:30 uur

€ 57,-

jakob-owens-X7ATHGS1z9Q-unsplash.jpg
raychan-BSOVKp_RSSc-unsplash.jpg

WAT GA IK LEREN?

Valkuilen, fouten, toxic positivity & hoe het beter kan

 • Ik vertel je over de meest sneaky fouten die erin sluipen als gesettelde vrouw met de drukte van alledag. Ik vatte ze samen in de 5 fouten die jij als vrouw nooit hoeft te maken. 

 • In deze masterclass is er geen ruimte voor 'positive vibes only', want het leven is niet uitsluitend positief. Leer meer over de top 3 goed bedoelde adviezen die wij van anderen krijgen en doorgeven, maar die eigenlijk hele schadelijk zijn. En leer gezonde alternatieven die je direct kan toepassen!

 • Leer over de twee pijlers waar je rekening mee moet houden in je persoonlijke groei. Zonder deze inzichten blijf je jezelf anders saboteren, met frustratie en teleurstelling als gevolg.

 • Plus concrete oefeningen voor instant self-love & self-care. Want alleen jij kan stoppen met jezelf saboteren en kiezen voor geluk!

EEN VALENTIJNSCADEAU MET VEEL WAARDE

Omdat je het verdient

We geven makkelijk geld uit aan dure koffie to go, brunch met een vriendin en mooie laarzen. Met Valentijnsdag hopen we op heerlijke parfum, een grote bos bloemen en chique etentje van onze partner.

 

And girl, you deserve all of it.

 

Echter verdien je nog veel meer dan deze tijdelijke en materiële cadeaus, namelijk investering in je ontwikkeling en in je geluk. Je verdient het om jezelf op nummer 1 te plaatsen. Je verdient het om je perfectionisme los te laten en niet pas als dat lijstje is afgevinkt. Je verdient het om meer energie te hebben en - spoiler alert - die komt niet na een goede nachtrust. Die energie begint te stromen als je milder voor jezelf gaat worden en elke dag kiest voor zelfliefde en stopt met pleasen. Vaak vinden we het moeilijk om geld aan onze échte dromen en behoeften uit te geven, bang om een commitment aan te gaan. Dit is het teken dat het tijd is om te kiezen voor JOUW geluk.

calvin-lupiya-Mx4auh5zO4w-unsplash.jpg

VOORDELEN VAN DEZE EXCLUSIEVE MASTERCLASS

Online op 10 februari of 12 februari

 • Anderhalf uur lang deel ik in een automated masterclass waardevolle informatie en praktische tips voor meer zelfliefde.

 • Relax: elke deelnemer kijkt anoniem mee, geen ongemakkelijke breakout rooms of ongevraagd in de spotlight.

 • Wél lekker vanaf de bank met een kop thee of glas wijn en de mogelijkheid tot vragen stellen via de live chat.

 • Wél gratis handouts, zodat je direct aantekeningen kan maken.

 • Én je kan de masterclass 3 dagen lang terug kijken via replay.

 • Geen kumbaya geklets, wél adviezen van een gecertificeerde GZ-psycholoog.

 • Voor maar € 57,- dat is een echte no-brainer! Weinig geld voor veel waarde. Geef het jezelf of een vriendin cadeau :)

surface-clsdJsVCy-k-unsplash.jpg

REVIEWS

Review S.
Review J.
Image by Nelly Antoniadou

"Ik heb meegedaan aan de masterclass en het was zo leerrijk. Odyl heeft van nature een rustige stem wat je automatisch tot rust brengt. Leerzame tips meekregen waar ik echt iets mee kan!"

Sharoma - ★★★★★

"Wat mij is bij gebleven: groei begint wanneer je uit je comfort zone durft te stappen. De masterclass heeft me doen knikken, lachen en nadenken. Odyl heeft een rustige stem, ik heb er zeker wat van opgestoken."

Jamonique - ★★★★★

"Ik vond de masterclass erg inspirerend. Odyl heeft een fijne en toegankelijke uitstraling. Veel situaties die ze beschreef waren herkenbaar voor mij, dat geeft me een gevoel van bevestiging."

Anoniem - ★★★★★

MELD JE NU AAN VOOR DE WORKSHOP

1x online masterclass Van Zelfsabotage naar Zelfliefde voor € 57,- ex. btw

68,97 incl. 21% btw 

Details:

 • Keuze uit: 10 februari van 20:00 - 21:30 uur of 12 februari van 10:00 - 11:30 uur

 • Online op je laptop, telefoon of tablet

 • 3 dagen terugkijken via replay

 

Let op: je krijgt na betaling een e-mail ter bevestiging met informatie over registratie voor de masterclass. Mocht je deze e-mail niet ontvangen hebben in je inbox, dan is de e-mail mogelijk in je spambox terecht gekomen.

bottom of page